Кулінарія — це не лише про їжу, це про традиції, культуру та історію. Кожна страва розповідає свою унікальну історію, яка може відкрити для нас цілий світ.
Підсолодіть собі 1 Вересня смачним десертом і привітайте зі святом своїх школярів. До вашої уваги п'ять універсальних рецептів тортів і тістечок, які сподобаються усім без винятку. А ще 35 ідей, як прикрасити торт на 1 Вересня.
Відпочинок на Світязі асоціюється з пончиками. З чорницями, вишнями, згущеним молоком... Пончики – гордість світязьких господинь, а їхній рецепт вони часто тримають у секреті. Але ми їх відшукали і зібрали в одній публікації!
Якщо не знаєте, що приготувати з кабачків, обов'язково збережіть цю публікацію! Тут п'ять смачних рецептів: запіканка, котлети, чебуреки, деруни і навіть торт із кабачків!
Цей рецепт варення називається силт, і він мені дістався від старого шведа. Варення можна їсти ложками, оскільки воно не дуже солодке і густе без жодних згущувачів. А ще ягоди дуже добре зберігають смак і колір.
Лише кілька полуниць можуть перетворити торт на шедевр. І для цього не обов'язково бути кондитером! Досить переглянути кілька ідей, як цікаво та оригінально прикрасити торт полуницею. Тільки подивіться, як це красиво!
Кулінарні свята - чудова нагода дізнатися більше про смачні традиції інших країн, улюблені та незвичайні страви та урізноманітнити свій щоденний раціон. У лютому відзначаємо день "Нутелли", піци, плову, тортильї, швецького мигдалевого торта та французького пирога з вишнями!
Вареники - це не просто національна українська страва, яка дійшла до нас незмінною із правіків. Вареники здавна були магічною і ритуальною стравою, готували їх на певні свята і події у житті сім'ї.
Різдво по-європейськи - це коли замість узвару – глінтвейн, а замість куті – морквяна каша з секретом. Дізнайтеся також про інші страви, які готують на Різдво за кордоном.