Пропонуємо приготувати десерт у стаканчиках зі звичайної ряжанки. Рецепт із розряду “швидко і смачно”. До речі, завжди можна фантазувати зі смаком!
Десерт у стаканчиках
- 1 л ряжанки, 5-6 ст. ложок цукру, 2 п. желатину по 10 г (10 ст. ложок молока), 20 г ванільного цукру. Додатково: 2 ч. ложки розчинної кави (розчинити в 1 ст. ложці води), 2 ч. ложки какао темного (розчинити в 1 ст. ложці води).
Желатин замочити в молоці окремо по 10 г + 5 ст. ложки молока, 10 г + 5 ст. ложок молока (розчинити в мікрохвильовці).
Якщо бажаєте три смаки, як у мене.
У 500 мл ряжанки додати цукор, ванільний цукор (10 г), розчинений желатин (10 г), збити міксером на малих обертах, вилити у форму або форми та поставити в морозилку на 10 хв, щоб трішки застигло.
Поверх вилити кавовий мус та поставити на 5-10 хв в морозилку. Вилиии мус з какао та залишити в холодильнику на 2-3 години, якщо формочки маленькі, то застигає швидше.
В інші 500 мл ряжанки додати цукор, ванільний цукор (10 г), збити на малих обертах, додати розчинений желатин (10 г).
Поділити ряжанку по 250 мл в одну частину додати розчинену каву, в іншу частину – розчинене какао.
Ви можете робити з різними смаками, можна два смаки поєднати, все за смаком.
Рецепт і фото Тетяни Петришиної
Радимо також інші рецепти десертів у стаканчиках:
- Десерт в стаканчиках з ванільним і получним мусом та конфі
- Кенді-бар своїми руками: 5 десертів у стаканчиках
Post Views: 35