5 фраз, які варто регулярно говорити своєму чоловікові

Є слова, які діють на чоловіків буквально чарівним чином — вони не просто приємні, але є добрим та ненав’язливим стимулом для розвитку не лише у стосунках, а й у всіх сферах.

Гармонія у стосунках ґрунтується на кількох речах: ваших спільних завданнях, емоційній та фізичній близькості, поглядах на добробут, легкості, гнучкості, і, звичайно, комунікативних навичках — здатності вербалізувати те, що ти маєш на увазі, щоб твій чоловік тебе почув , зрозумів і просто почав говорити з тобою однією мовою.

Чоловіки потребують нашої підтримки та теплих слів (ми теж, але сьогодні про них), є фрази, які дуже важливі і для нього особисто, і для ваших стосунків загалом. Чому б не говорити їх частіше?

1. У нас із тобою все вийде!

Ця фраза, яка характеризує спільність та єднання. Часто чоловік і жінка хочуть у стосунках дуже різного і не прагнуть поєднати свої цілі. Вона думає про те, що для народження дитини потрібна квартира побільше, а значить, потрібно більше заробляти, а він — про те, що хочеться відпочити і не відкладати все на іпотеку. Загальні цілі дуже важливі, ще важливіше — усвідомлення, що ви разом, а значить, зможете навіть через труднощі до цих цілей прийти, адже ви підтримуєте один одного.

2. Я люблю тебе, ти в мене найкращий!

У парі дуже важлива гармонія — як довкола вас, у вашому будинку, так і всередині, в голові і серці кожного, і між вами, звичайно, теж — і емоційна, і фізична. Покажи чоловікові, що розумієш його, обожнюєш його, що тобі по-справжньому приємно бути поруч із ним. Так буває, що хтось емоційніший, а хтось більш замкнутий. Але ображатись на це не потрібно. Висловлюй свої почуття партнеру, говори про них вголос, і чоловік сам створить неповторну атмосферу у вашій парі.

3. Я в тебе вірю!

Підтримка чоловіка у його фінансових та професійних подвигах неймовірно важлива. Адже від цього залежить ваш добробут. Жінка надихає, а чоловік діє. У цьому фінансовий успіх є основою добробуту та інших сферах життя. Тому вираження твоїх почуттів та підтримка партнера — це невід’ємна частина спокійного спільного союзу.

4. Ти і я, ми разом з тобою схожі

Ці слова акцентують увагу твого партнера на спільності ваших цінностей. Подумай, що для тебе цінно. Склади особистий рейтинг найважливішого – вибери 5 основних цінностей. У твого чоловіка вони також є. І якщо вони збігаються, зрозуміло, стосунки будуватимуться легше. Адже якщо у вас обох у пріоритеті сім’я і діти, ви з радістю їх заводитимете і виховуватимете, якщо кар’єра — не обурюватиметеся графікам один одного, а обговорюватимете свої успіхи. Спільні цінності зближують. Тож покажи чоловікові, що вони у вас є, що ви схожі.

5. Добре, давай подумаємо разом

Ця фраза дає відчути легкість та гнучкість у стосунках, допомагає знаходити компроміс. Будь-який скандал можна вирішити ласкавими словами, злагодою, і коли чоловік заспокоївся (так, комусь для цього треба позлитися, понервувати), можна поговорити конструктивно. Будь простішою, не реагуй на будь-який негатив надто гостро, намагайся подивитися на проблеми під позитивним кутом. Поясни чоловікові, що всі проблеми можна вирішити, тим більше що ви разом для того, щоб допомагати один одному.

Всі ці слова необхідні для психологічного затишку. Вони дозволяють будувати довгі та гармонійні стосунки. Звичайно, у парі потрібні спільні зусилля, але можна почати і з себе — включити ці фрази в регулярне спілкування. Повір, чоловікові теж відразу захочеться частіше говорити тобі щось приємне.

Джерело

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook