Йогуртовий кекс
1 скл. питного йогурту (200 г), 3 яйця, 3-4 ст. ложки цукру, 1, 5 скл. борошна, 40 г масла розтопленого, 2 ст. ложки олії, 1 ч. ложка розпушувача, 100 г чорносливу, 100 г родзинок (я давала родзинки та горішки).
Духовку прогріти до 180 градусів, сухофрукти намочити на 5 хв, викласти на серветку і просушити. Жовтки збити з цукром, влити розтоплене масло та олію, додати йогурт. Борошно змішати з розпушувачем і додати в рідину, плюс сухофрукти.
Білки збити до піків і легенько вимішати з тістом. Пекти 50-60 хв, залежить від духовки. Я печу 50 хв.
Рецепт і фото Лілії Мацько
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 28