Пишні оладки на кефірі
Тісто: 400 мл кефіру, 2 яйця, 5 ст. ложок цукру, 300-350 г борошна (тісто має бути густе), 1 ч. без чубка ложка соди (перемішати з кефіром), 1 ч. ложка розпушувача, 50 мл олії, 1 п. ванільного цукру.
Начинка 1: шоколад і банан подрібнити.
Начинка 2: 1 кг яблук потерти, додати 0,5 скл. цукру, поставити на плитку тушкуватися десь 10-15 хв. В кінці всипати 1 п. сухого желе. Розмішати до розчинення желе і відставати з вогню. Коли вистигне, можна давати як начинку в що завгодно, і навіть перекладати торти.
Можна робити тісто без цукру, а оладки з м’ясною начинкою, вийдуть біляші.
Спробуйте також приготувати: