Салат “Мімоза”
5 яєць, 100 г твердого сиру, 1 б. рибної консерви (240 г), 15 г масла, 2 середні цибулини, майонез.
Замаринувати цибулю: порізати невеличкими кубиками, залити окропом хвилин на 8. Воду злити, додати до цибулі одну чайну ложку оцту і дві чайні ложки цукру, залишити хвилин на 15. Цибулю промити під проточною водою, відцідити. Зварити яйця накруто. Білки відділити від жовтків. Відкрити консерву, злити рідину, залишивши лише 2-3 ложки. Дістати кісточки і розім’яти рибу (у мене сардина) вилкою.
Викласти інгредієнти в салатник шарами: крупно потерті білки, середньо потертий сир, половина риби, майонез, масло вершкове (заморозити і потерти), цибуля, решта риби, майонез, жовтки, прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 22