Апарати ШВЛ

Пацієнтів, які мають серйозні порушення дихання через травми або проблеми зі здоров'ям, лікарі підключають до апарату ШВЛ для підтримки необхідної концентрації кисню в крові.

Пацієнтів, які мають серйозні порушення дихання через травми або проблеми зі здоров’ям, лікарі підключають до апарату ШВЛ для підтримки необхідної концентрації кисню в крові. Апарати ШВЛ (ШВЛ) здійснюють примусову вентиляцію легенів, насичуючи їх повітряною сумішшю, яка збагачена киснем. В результаті чого оксиген розноситься по всіх органах, що допомагає підтримувати нормальну життєдіяльність організму пацієнта. Крім забезпечення необхідного газообміну, апарати ШВЛ (ШВЛ) також розширюють об’єм легенів і оптимізують енерговитрати організму. Прилади для штучної вентиляції легенів також дозволяють контролювати обсяг і тиск подачі повітряної суміші відповідно до потреб пацієнтів.

Сучасні апарати ШВЛ можуть максимально синхронізуватися з дихальною системою пацієнта, через автоматичного управління через лінії зворотного зв’язку з організмом людини. Деякі моделі мають програми для управління, включаючи автоматичне визначення ваги хворого. Також є різновид апаратів за якими можна здійснювати дистанційний контроль через Wifi.

Існує велика кількість типів апаратів ШВЛ (ШВЛ), як правило, їх класифікують згідно з:

  • способом впливу (зовнішнє або внутрішнє застосування, стимулятори дихання);
  • типом приводу. Існує пневматичний, комбінований, ручний і електричний типи приводів у апаратів ШВЛ.;
  • віком пацієнта;
  • видом керуючого пристрою (с / без мікропроцесора).

Є апарати ШВЛ (ШВЛ) на які не поширюється дана класифікація – високочастотні струменеві апарати ШВЛ. Ці апарати оснащені системою обігріву та зволоження повітряної суміші, що унеможливлює переохолодження і осушення дихальних шляхів у пацієнтів. Завдяки суворому моніторингу дозування суміші, надлишок або недолік кисню і вуглекислого газу при виході неможливий.

Повний асортимент Апаратів ШВЛ (ШВЛ) Ви можете подивитися на сайті компанії “Мега Мед Маркет” по посиланню https://med-mm.com/ivl-apparati, так само на сайті компанії «Мега Мед Маркет» представлений великий вибір іншого професійного медичного обладнання та медичних меблів, яка Вам можливо буде цікава.

«Мега Мед Маркет» – постачальник медичного обладнання від світових виробників. Компанія пропонує Вашій увазі обладнання американських, європейських і японських виробників. Наші досвідчені продавці-консультанти допоможуть підібрати обладнання, яке буде відповідати всім Вашим вимогам.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook