Відбивні
1 кг свиної полядвиці, 2 цибулини, молоко, сіль, перець за смаком, яйце, борошно для панірування, смалець для смаження.
Промити свинячу полядвицю, обсушити паперовим рушником і зняти плівки. Нарізати скибочками і відбити. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Перекласти відбиті скибочки свинини цибулею. Все залити молоком і відставити мінімум на 3 години, бажано на ніч. Через цей час дістати відбивні і
приправти сіллю і перцем. Запанірувати в борошні, потім в збитому яйці. Обсмажити на смальці до зарум’янювання з обох сторін. Подаватие з улюбленим гарніром.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 27