Панакота з ківі та бананом
420 г вершків (36%), 180 г молока, 10 г желатину, 50 г води, 60 г цукру, 5 г ванільного цукру, 2 палички кориці.
Желатин залити водою і залишити щоб набух, далі розтопити у мікрохвильовці (не кип’ятити!!!). З’єднати молоко, цукор і вершки, додати палички кориці і довести до температури 60 градусів (щоб розтопився цукор) (не перегрівати!). До вершків додати розтоплений желатин, розмішати, перецідити і розлити у підготовлені склянки. Поставити в холодильник до загуснення (~2 год). Зверху можна давати, що вам до вподоби: у мене ківі з бананом (збити блендером).
Рецепт і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 54