Яблучний пиріг
- 3 яйця, 1 скл. борошна, 3/4 скл. цукру, 2 яблука, кориця – за смаком і за бажанням.
Яблука почистити від шкірки і серцевини. Найкраще підійдуть тверді сорта. Яйця добре збити на високих обертах міксера, поступово досипаючи цукор, збити до пухкої білої маси і до повного розчинення цукру. Вимкнути міксер, просіяти в яєчну суміш борошно і на найнижчих оборотах міксера об‘єднати складові до однорідності. Вилити тісто в застелену пергаментом форму (d 20 см). Зверху викласти порізані шматочками яблука, притрусити корицею, можна ще ванільним цукром і спекти в попередньо розігрітій до t180 духовці. Я пекла 50 хв. Витягнути з форми, коли охолоне, притрусити цукровою пудрою і смакувати.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати:
-
Яблучний пиріг або незвичайні яблучні коржі для торта. Ароматно, ніжно і дуже смачно!
-
Простий пиріг з яблуками і родзинками на кефірі