Торт
Бісквіт: 4 яйця, 185 г цукру, 135 г борошна.
Яйця розділити, білки збити протягом 5 хв, додати жовтки, цукор. Вкінці додати борошно і обережно вимішувати лопаткою. Випікати в мультиварці на режимі “Випічка” протягом 35 хв. Також можна пекти у духовці. Коли повністю охолоне, розрізати на 4 коржі.
Крем: 400 мл молока, 150 г цукру, 1 яйце, 2 ст. ложки крохмалю, 4 ст. ложки без гірки какао, 300 г масла.
Більше половини молока з цукром поставити на вогонь до розчинення останнього.
Всі решта інгредієнтів з’єднати і обережно влити в гаряче молоко, постійно помішуючи. Варити поки не загусне, накрити харчовою плівкою в контакт і охолодити! Далі збити 300 г масла, поступово додати шоколадний крем!
Яблучний шар: 5 середніх яблук, 1 п. желе (вишневого).
Яблука почистити, крупно натерти. Тушити в сковорідці 5-7 хв, додати 1 п. сухого желе (у мене вишневе), ретельно перемішати, одразу гарячим викласти на корж, другим накрити.
Крем для вирівнювання: 200 г кисломолочного сиру, 30-40 г цукрової пудри, 100 г масла.
Зібрати торт: корж, половина шоколадного крему, корж, яблучна маса, корж, половина шоколадного крему, корж.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 23