Завивані булочки із сухофруктами
Тісто: 300 г теплого молока, 1 ч. ложка сухих дріжджів, 70 мл олії, 100 г цукру, ванільний цукор, 2 яйця та 1 білок, дрібка солі, 650-700 г борошна. Начинка: 150 г масла, родзинки, сухофрукти. Для змазування: 1 жовток, 1 ч. ложка молока.
У теплому молоці з цукром розчинити дріжджі, додати решту продуктів і вимісити тісто. Поставити на 50-60 хв в тепле місце. Розділити на порції. Розкотити тонкі прямокутні коржі, змастити маслом, посипати начинкою і виробити булочки. Змастити зверху жовтком. Випікати при 190-200 ОС 30-40 хв залежно від духовки. Готові булочки можна змастити медом або сиропом.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій
Читайте також:
Post Views: 209