Картопляні котлети з куркою
Начинка: 250 г відвареного м‘яса, 2 цибулини, 3 ст. ложки олії, 2-3 ст. ложки бульйону з м’яса, спеції: сіль, перець, до м‘яса – за смаком.
Основа: 10 великих картоплин, 4 яйця, 4-6 ст. ложок борошна, спеції: сіль, перець – за смаком, сухарі для панірування, олія для смаження.
М‘ясо перемолоти на м‘ясорубці. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до м‘якості. Вимішати м‘ясо з цибулею і спеціями, якщо начинка суха, додати кілька ложок бульйону, начинка має бути не густа і не рідка.
Картоплю відварити в мундирах до готовності. Як охолоне, почистити від лушпиння і перемолоти на м‘ясорубці. Додати по одному яйця (тісто має бути не рідке, триматися купки і легко формуватися у котлетки), спеції і вимішати. Додати борошно, перемішати. Тісто має вийти досить липкувате. Смажити на меншому, ніж середній, вогні до золотистої скоринки.
Готувала і фотографувала: Viktoriya Isayenko
Читайте також:
Post Views: 27