Пісочне печиво з шоколадом
300 г борошна, 180 г вершкового масла, 80 г цукрової пудри, 20 г білків, термостійкі шоколадні краплі.
М‘яке масло добре збити з цукровою пудрою, додати білок і на мінімальних обертах з‘єднати з масляною сумішшю. Далі я використовувала насадку для тіста «гак», просіяла до збитих інгрідієнтів борошно, перетерла все на крихту і вже руками зібрала її в кулю. Вийшло м‘яке, еластичне тісто. Далі тісто слід розділити на шматочки (по 30 г приблизно), кожен скатати кулькою, кожну кульку злегка притиснути, прикрасити шоколадом і поставити в холодильник на 15-20 хв. Пекти в добре розігрітій духовці 12-15 хв. при температурі 210 градусів в режимі конвекція. Важливо не перетримати печиво, бо буде сухе.
Якщо маєте густе абрикосове варення, то можете приготувати оригінальне “Перське курабьє”. Коли скатаєте кульки, притисніть кожну і кришечкою від газованої води витисніть в кожній кульці заглиблення, яке наповніть абрикосовим варенням та спечіть.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Post Views: 19