Консервована квасоля
1 скл. олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 0,5 кг перцю, 3 л томатного соку, 4 скл. сухої квасолі, 200 г цукру, 2 ст. ложки з чубком солі, 1 скл. оцту.
У велику каструлю налити 1 скл. олії, додати 1 кг тертої моркви. Поки морква тушкується на маленькому вогні, порізати 1 кг цибулі, додати, обсмажити. Тоді влити 3 л томатного соку, додати 0,5 кг порізаного перцю, тушкувати 40 хв. Додати варену квасолю, 200 г цукру, 2 ст. ложки з чубком солі з верхом, проварити 10 хв, додати 1 скл. оцту. Перекипіло – і в стерилізовані банки закрутити.
Рецепт Марії Мелешко
Спробуйте також приготувати:
Консервована борщова заправка. 15 хвилин – і каструля червоного борщу готова!
Консервований салат з капусти. Це і закуска, і начинка для пиріжків, і заправка для борщу