Квартира в новобудові: виберіть оптимальний варіант для сім’ї

Купівля житла – важливий крок, після якого докорінно змінюється життя родини. Щоб квартира припала до душі всім мешканцям, до її вибору треба підійти з усією серйозністю.

Переваги купівлі квартири в новобудові

З кожним роком людей, які купують квартиру в новобудові стає все дедалі більше. Купівля на первинному ринку має перечень переваг:

1. Ціна. 1 кв. м. площі в новобудові може коштувати 12 – 15 тисяч гривень. Це суттєво дешевше ніж на вторинному ринку.

2. Планування. Його можна вибрати виходячи із власних потреб. Найкращі квартири розкуповують покупці, які вклалися в будівництво першими.

3. Інфраструктура. Біля нових житлових комплексів є все необхідне для життя: садочок, школа, магазин, перукарня.

4. Стан. Нові комунікації та перекриття дають упевненість у виконанні поставлених на них функцій.

Як обрати оптимальний варіант

Щоб всім членам родини було комфортно, необхідно врахувати потреби кожного. Вибрати оптимальний варіант ви можете користуючись порадами вказаними нижче.

1. Інфраструктура. Бажано щоб недалеко від новобудови був садочок і школа: дітям доведеться менше витрачати часу на проїзд. Для комфорту батьків важлива наявність зручної транспортної розв’язки, магазину.

2. Місце розташування. Людям, які не уявляють життя без цілодобової міської метушні, слід звернути увагу на квартиру в центрі міста. Для тих, хто любить спокій або має обмежений бюджет, підійде житло в спальному районі. Краще відкинути варіанти, які розташовані близько до промислового заводу або кладовища.

3. Кількість кімнат. Цей параметр визначають виходячи із кількості майбутніх мешканців. Сімейнім парам з дітьми підійде 2 – 4 кімнатна квартира. Через відсутність приватності та звукоізолювання не варто обирати для проживання сім’ї квартиру-студію.

4. Ціна. Саме цей фактор частіше за все впливає на остаточний вибір. Щоб зекономити варто відмовитися від вимог, які не мають критичної важливості.

5. Поверх. Сімейній парі, яка тільки створила союз і планує народити дитину або має родича похилого віку, слід обирати квартиру на одному із перших або середніх поверхів. У випадку якщо ліфт вийде з ладу дістатися додому буде набагато швидше і зручніше.

Виберіть оптимальний варіант для сім’ї на сайті https://dom.ria.com/. Серед тисяч квартир без проблем можна вибрати ту, яка ідеально задовольнить власні вимоги.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook