Правила полуничного декору
- Перед тим, як прикрашати торт полуницею, її слід ретельно вимити під проточною водою і повністю висушити.
- Дуже ефектний вигляд має полуниця з пишними зеленими хвостиками.
- Щоб полуниця не пустила сік і не зафарбувала крем, її слід викладати на торт безпосередньо перед подачею.
- Щоб полуниця мала апетитний вигляд на торті, перед прикрашанням її можна покрити пензликом тонким шаром желе (є спеціальне для фруктів для декору тортів).
- Також полуницю можна покрити розтопленим шоколадом (найкраще це робити на водяній бані або імпульсами по 30 с у мікрохвильовці).
- У декорі тортів найкраще поєднувати полуницю з іншими ягодами і фруктами, шоколадними цукерками, листочками м’яти, квітами.
Post Views: 273