Печиво
1 скл. сметани, 1 п. маргарину, 1 жовток, 1 ст. ложка смальцю, 50 г дріжджів, борошна десь 4 скл. по 250мл.
Сметану ,смалець, жовток і дріжджі вимішати і добавити до перетертого маргарину з борошном (2 скл. по 250 мл). Замісити тісто, всипати ще 2 скл. борошна. Тісто м’яке, не липне до рук. Залишити в холодильнику на 2 год, можна на ніч. Розкочувати тоненько, змазувати тісто білком, посипати щедро цукром. Випікати при температурі 190 ОС до 10 хв.
Рецепт Віти Онисюк
Читайте також:
-
Просте печиво зі старого записника (на сметані, смальці та амонії). Смачне, пісочне і виходить багато!
-
Печиво “Пісочні кільця” з арахісом
Post Views: 378