Медівник мащений
5 яєць, 1 скл. меду, 1 скл. цукру, 1 ст. ложка соди, 3 скл. борошна.
Усе змішати в каструлі, накрити кришкою і на 3 доби (не на 3 години, а саме на три доби: не хвилюйтеся, нічого не зіпсується!) поставити в шафку. Потім перемішати і на пергаменті ложкою розмащувати тонко коржі. А можна дати більше борошна, замісити і розкочувати. Випікати при 180-200 ОС. Смакує з кремом зі сметани з цукром.
Рецепт Валентини Трачук, фото Оксани Гаврилюк
Читайте також:
-
Торт “Медовик” без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все!
-
Медовик “Рижик”, перевірений 30-річним досвідом
Post Views: 50