Медівник, який печу завжди
5 яєць, 1,5 скл. цукру, 4-5 ст. ложок розтопленого меду, 2 ч. ложки соди (погасити оцтом), 3 скл. борошна.
Білки збити з половиню цукру до густої піни, жовтки збити з рештою цукру до білого кольору, додати решту продуктів, насамкінець вмішати білки. Вилити у форму, застелену пергаментом, пекти при 170 ОС до готовності.
Рецепт Наталії Герхелюк
Вдалий рецепт медівника
7 яєць і 1 скл. цукру добре збити, додати 1 скл. меду, ще збити, тоді додати 1 скл. сметани, 100 г олії, 1 ст. ложку соди (погасити оцтом), 3 скл. борошна. Випікати на великому деку.
Рецепт Мілі Равської
Медівник з горіхами та чорносливом на амонії
5 яєць, 1 скл. цукру, 0,5 скл. меду, 2 скл. борошна, 1 ч. ложка амонію (погасити 1 ст. ложка оцту), 1 скл. горіхів. Спекти 2-3 коржі. Крем: 0,8-1 л сметани, цукор, чорнослив. Зверху тертий шоколад. Виходить великий пляцок, пухкий і вдалий.
Рецепт Лесі Лесі
Читайте також:
-
Торт “Медовик” без розкочування коржів. Просто намащую тісто на пергамент і все!
-
Медовик “Рижик”, перевірений 30-річним досвідом