Горішки
- 3 яйця, 1 скл. цукру, 1 п. маргарину, 3 ст. ложки смальцю, 3 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка соди + 0,5 ч. ложки лимонної кислоти + 1 ст. ложка борошна (перемішати і висипати у суміш), борошна скільки забере.
Замісити не дуже туге тісто і покласти в холодильник на 30 хв. Перемащувати згущеним молоком. Я обтираю на терці, щоб були рівні краї, і до цих крихт додаю мелених горіхів і обкачую горішки.
Рецепт Лесі Слезюк
Читайте також:
-
Просте печиво зі старого записника (на сметані, смальці та амонії). Смачне, пісочне і виходить багато!
-
Печиво “Пісочні кільця” з арахісом
Post Views: 109