Паска з сиром
1 кг сиру, 1 кг борошна, 15 яєць, 0,5 кг масла, 0,3 кг родзинок, 1,5 кг цукру, 50 г коньяку, щоб погасити соду, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка солі.
Масло розім’яти, яйця збити з цукром. Усі інгредієнти з’єднати. Викласти у форми. Пекти 30-40 хвилин при 180 градусах. Для цілої порції виходить 32 формочки паперові діаметром 70 мм.
Рецепт і фото: Ольга Михалева
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Як оригінально прикрасити паску, торт, тістечка та інші десерти до Великодня? 75 фото-ідей
- Хочете, щоб ваша паска була найгарнішою? Зробіть прикраси з айсингу!
Post Views: 24