“Чорний принц”
На один корж: 5 білків, 200 г цукру, 1 скл. мелених горіхів, 1 ст. ложка крохмалю, 1 ст. ложка сухарів, 2 ст. ложки какао.
Білки збити з цукром, додати усі інші інгредієнти. Ще раз збити. Викласти на форму і випікати до готовності. Таких коржі має бути три.
Крем: 15 жовтків, 2 скл. цукру, 50 мл кип’яченого охолодженого молока, 4 ст. ложки какао, 400 г масла.
Додати усі інгредієнти, крім масла, і варити на водяній бані, щоб загусло, але до кипіння не доводити. Дати охолонути. Збити масло, а тоді додавати по ложці маси. Добре збити. Після цього сформувати пляцок. Прикрасити за бажанням.
Рецепт і фото: Світлана Голубка
Post Views: 211