Горіховий торт-пиріг “Diós süti”
Тісто: 300 г борошна, 80 г цукру, 150 г масла, 1 яйце, 0,5 п. розпушувача, 50 г молока, терта цедра. Форма 28 см.
Усе вимішати, розділити на 2 частини. Розкатати одну частину і викласти у форму, добре намазати зверху повидлом, потім викласти начинку і накрити другою розкачаною частиною тіста.
Начинка: 150 г горіхів мелених (або маку сухого немеленого, або соняшникового насіння), 150 г борошна, 0,5 п. розпушувача, 50 г масла, 170 г цукру, 2 жовтки, 150 г молока.
Все вимішати і потім додати ще 2 білки, збитих до піків.
Випікати 30-35 хв при 180 ОС. Я пекла в круглій формі 28 см.
Рецепт і фото Діани Гулянич
Post Views: 50