Торт “Цифра”

"Цифра" – один із найполярніших тортів, які замовляють на День народження. Але навіщо переплачувати, якщо такий торт можна спекти своїми руками. рецепт досить простий, від господині, яка пече торти на замовлення.

Торт “Цифра”

2 яйця, 200 г цукру, 2 ст. ложки меду, 50 г масла, 1 ч. ложка з чубком соди, 2 скл. борошна.

Яйця, цукор, мед і масло поставити на водяну баню, помішувати, щоб розчинився цукор. Потім додати 1 ч. ложку соди з гіркою. Тримати на водяній бані ще 10 хв, тоді додати 1 скл. просіяного борошна. Зняти з бані. Добре вимішати лопаткою, додати ще 1 скл. борошна, дати тісту охолодитися, замісити м’яке тісто, при потребі додати борошна. Розкочувати на пергаменті, вирізати потрібну цифру і випікати 5-7 хв при 200 ОС.

Крем: 300 г сиру маскарпоне або м’якого пастоподібного домашнього сиру, 100-150 г масла, 150–200 г цукрової пудри.

Сир збити з пудрою, додати масло і ще раз добре збити.

Рецепт і фото Оксани Новіцької. Замовити десерти у цієї господині можна тут

Вам також може сподобатися рецепт торта “Фереро Роше” з карамельним, кокосовим і шоколадним кремом

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook