200 г вершків (20% жирності), 200 г кокосової стружки, 50 г вершкового масла, 80 г цукру, 300 г молочного шоколаду
На слабенькому вогні розтопити масло, цукор і вершки, до кипіння не доводити. Висипати кокосову стружку й добре перемішати масу. Якщо вона рідкувата, то можна ще хвилину потримати на вогні.
Відтак зняти, дати вистигнути і поставити в холодильник на годину. Коли маса застигне, сформувати з неї цукерки, викласти їх на встелену пергаментним папером дощечку чи тарілку і поставити в морозилку на 2 години.
Потім розтопити на водяній бані шоколад. Наколоти на паличку цукерку, вмочити в шоколад й знову викласти на пергамент. Не всі цукерки слід відразу витягати з морозилки, щоб не розтанули.
Post Views: 37