Дуже смачна вишнева фружеліна
1,5 кг вишень без кісточок, 3 скл. води , 1,5 скл. цукру,
6 ст. ложок крохмалю.
У каструлю з товстим дном покласти 1,5 кг вишень без кісточок, влити 3 скл. води , 1,5 скл. цукру, довести до кипіння, проварити 15 хв. 6 ст. ложок крохмалю розвести в невеликій кількості води і тонкою цівкою влити до киплячих вишень (ВЕСЬ ЧАС ЕНЕРГІЙНО ПОМІШУВАТИ!!) Дати закипіти і гарячим розлити у стерильні банки. Пастеризувати у духовці 15 хв при 110 ОС, закрутити. Вишні під час кипіння можуть бризгати,тому потрібне терпіння.
Рецептом поділилася Надія Желізна
Post Views: 106