Рагу з кабачків на зиму “Анкл Бенц”
2/3 скл. цукру, 2/3 скл. оліі, 1/2 скл. оцту, 2 ст. ложки солі, 4-5 горошин духмяного перцю, 1,5 кг кабачків, 500 г (6 шт.) цибулі, 700 г (6 шт.) перцю червоного солодкого, 1 кг мелених помідорів.
У каструлю покласти: 2/3 скл. цукру, 2/3 скл. оліі, 1/2 скл. оцту, 2 ст. ложки солі, 4-5 горошин духмяного перцю і довести до кипіння. Додати 1,5 кг кабачків кубиками, нехай покипить 5 хв, додати 500 г цибулі кубиками, нехай покипить 5 хв, додати 700 г перцю червоного солодкого кубиками, хай покипить 5 хв, а тепер 1 кг мелених помідорів (я ошпарила кип’ятком і зняла шкірку). Усе разом повинно покипіти 10 хв, розлити в стерильні банки, простерилізувати 5 хв і закрутити.
У мене вишло 4 б. по 0,480 л, 2 б. по 0,5 л, 1 б. по 0,300 л. Загалом 3,2 л.
Рецептом поділилася Лариса Пошпур