Куряча ковбаса «Калейдоскоп»
500 г курячого фаршу, 2 ст. ложки манної крупи (без чубка), 1 яйце, 100 г моркви, 80 г горошку (замороженого або консервованого), 60 г броколі (жменя), сіль, перець. Можна додавати будь-які кольорові овочі на свій смак.
- Фарш викласти у глибоку миску, додати яйце і манну крупу, посолити, поперчити, вимішати і відставити на 20 хв.
- Підготувати овочі: моркву відварити, остудити і нарізати кубиками; горошок і подрібнену броколі проварити у невеликій кількості води близько 3 хв. Вимішати овочі з фаршем.
- На стіл викласти харчову плівку, на неї фарш і вологими руками сформувати ковбаску. За допомогою плівки надати гарної форми.
- Готувати на парі 25–30 хв. Остудити під невеликим пресом. Після охолодження звільнити ковбасу від плівки. Нарізається дуже добре.
Post Views: 59