1. Якщо ви хочете освіжити аромат спецій, покладіть їх у мікрохвильову піч на 30 с.
2. Щоб повернути свіжість хліба, замотайте його в папір і покладіть в мікрохвильовку на 1 хв.
3. У мікрохвильовці можна зробити мигдаль ідеальним для чищення. Для цього покладіть його в миску з окропом і залиште в мікрохвильовці на 30 с.
4. Щоб легко почистити волоські горіхи від шкірки, залиште їх у мікрохвильовці на 5 хв.
5. Можна в мікрохвильовці очистити від білої шкірки апельсини і грейпфрути. Просто залиште їх там на 30 с.
6. Потрібна цедра апельсина? Покладіть її на папір і залиште на 2 хв в мікрохвильовці.
7. Ще можна в ній видавити лимонний сік. Для цього потрібно прогріти фрукт близько 2-3 хв в мікрохвильовій печі і вичавити сік.
8. У мікрохвильовці можна сушити зелень на зиму. Це стосується сухариків і горіхів.
9. Якщо зацукрився мед, розтопіть його протягом 2 хв в мікрохвильовій печі.
10. Можна в мікрохвильовці навіть усунути запахи. Наприклад, з обробної дошки. Для цього вимийте її гарненько, натріть лимоном і залиште на деякий час в мікрохвильовці.