10 незвичайних способів використання мікрохвильовки

Ми використовуємо мікрохвильову піч тільки для розігрівання їжі. Ось підбірка того, що можна робити в мікрохвильовці ще.

 

1. Якщо ви хочете освіжити аромат спецій, покладіть їх у мікрохвильову піч на 30 с.

2. Щоб повернути свіжість хліба, замотайте його в папір і покладіть в мікрохвильовку на 1 хв.

3. У мікрохвильовці можна зробити мигдаль ідеальним для чищення. Для цього покладіть його в миску з окропом і залиште в мікрохвильовці на 30 с.

4. Щоб легко почистити волоські горіхи від шкірки, залиште їх у мікрохвильовці на 5 хв.

5. Можна в мікрохвильовці очистити від білої шкірки апельсини і грейпфрути. Просто залиште їх там на 30 с.

6. Потрібна цедра апельсина? Покладіть її на папір і залиште на 2 хв в мікрохвильовці.

7. Ще можна в ній видавити лимонний сік. Для цього потрібно прогріти фрукт близько 2-3 хв в мікрохвильовій печі і вичавити сік.

8. У мікрохвильовці можна сушити зелень на зиму. Це стосується сухариків і горіхів.

9. Якщо зацукрився мед, розтопіть його протягом 2 хв в мікрохвильовій печі.

10. Можна в мікрохвильовці навіть усунути запахи. Наприклад, з обробної дошки. Для цього вимийте її гарненько, натріть лимоном і залиште на деякий час в мікрохвильовці.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook