М’ясні оладки «Супершвидкі»
600 г свинини (рибного, курячого або індичого філе), 3 яйця, по 3 ст. ложки майонезу і крохмалю, 1–3 зубці часнику, 1 цибулина, перець чорний, сіль. Можна додати зелень, вівсяних пластівців (1:3).
- М’ясо порізати тонкою соломкою (щоб краще різалося – заздалегідь приморозити), додати яйця, майонез, крохмаль, сіль, перець, дуже дрібно нарізану цибулю, вичавити часник.
- Усе добре перемішати і поставити в холодильник на 1 год (краще на ніч). Потім смажити оладки, приблизно по 3–5 хв з кожного боку.
- Можна готовий фарш зберігати в холодильнику упродовж трьох діб. Зручно брати в дорогу з хлібом замість бутербродів з ковбасою.
Post Views: 37