М’ясні оладки «Супершвидкі»

Набагато краще за котлети! Один раз приготував – і їж хоч три дні!

М’ясні оладки «Супершвидкі»

600 г свинини (рибного, курячого або індичого філе), 3 яйця, по 3 ст. ложки майонезу і крохмалю, 1–3 зубці часнику, 1 цибулина, перець чорний, сіль. Можна додати зелень, вівсяних пластівців (1:3).

  • М’ясо порізати тонкою соломкою (щоб краще різалося – заздалегідь приморозити), додати яйця, майонез, крохмаль, сіль, перець, дуже дрібно нарізану цибулю, вичавити часник.
  • Усе добре перемішати і поставити в холодильник на 1 год (краще на ніч). Потім смажити оладки, приблизно по 3–5 хв з кожного боку.
  • Можна готовий фарш зберігати в холодильнику упродовж трьох діб. Зручно брати в дорогу з хлібом замість бутербродів з ковбасою.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook