Ці ароматні булочки нагадують смачну випічку з дитинства. Вони м’які, пишні і сподобаються як дорослим, так і дітям. Домашні булочки можна готувати з будь-яким повидлом або джемом, обираючи начинку на свій смак.
Ароматні булочки з повидлом
- 400 г борошна, 4 ст. л. цукру, 75 г масла (розтопленого), 250 мл теплого молока, 6 г сухих дріжджів (або 15 г пресованих), сливове варення.
Змішати молоко з цукром і дріжджами, додати розтоплене масло та борошно, добре вимісити тісто. Залишити підніматися на 1 годину. Сформувати невеликі овали (по 100 г кожен), в центр кожного покласти начинку, защипнути і сформувати булочку. Викласти на деко швом до низу.
Залишити підходити на 15 хвилин. Змастити жовтком перед випіканням, посипати кунжутом (за бажанням). Випікати в розігрітій до 180-200°C духовці протягом 20-25 хвилин.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Спробуйте також приготувати таку випічку за перевіреними рецептами:
- Моє улюблене тісто для пирогів і пиріжків “З секретом”
- Пиріжки із викрутасами. Як формувати? Просто!
Post Views: 256