помідори

Простий рецепт квашених помідорів – червоних бурих чи зелених – підходять усі

За цим рецептом можна квасити будь-які помідори: і червоні, і бурі, і навіть зелені! Усі вдаються смачно! Я так роблю багато років і всім раджу.

Квашені помідори

На дно банок покласти трави (петрушку, кріп, листок хрону), по пару горошин духмяного і чорного перцю, лавровий лист. Накласти помиті помідори, поміж них покласти різану цибулю і зубок часнику, кілька кілечок гіркого перцю. Коли все готове, додати на 3-літрову банку помідорів 3 столові ложки солі і і 1 чайну ложку цукру, залити холодною водою, закиваємо по бажанню чи залізною, чи капроновою кришкою (я закриваю тільки капроновими) і зразу винести у підвал. Роблю так багато років, помідори дуже смачні…

Рецепт Марії Пасайлюк

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook