Квашені помідори
На дно банок покласти трави (петрушку, кріп, листок хрону), по пару горошин духмяного і чорного перцю, лавровий лист. Накласти помиті помідори, поміж них покласти різану цибулю і зубок часнику, кілька кілечок гіркого перцю. Коли все готове, додати на 3-літрову банку помідорів 3 столові ложки солі і і 1 чайну ложку цукру, залити холодною водою, закиваємо по бажанню чи залізною, чи капроновою кришкою (я закриваю тільки капроновими) і зразу винести у підвал. Роблю так багато років, помідори дуже смачні…
Рецепт Марії Пасайлюк
Радимо також приготувати:
- Помідори квашені з гірчицею
- Гострі квашені зелені помідори “Тещин язик”
Post Views: 122