Оладки з кабачків
- 3 середні кабачки, 2 яйця, 3 картоплини (можна без неї), 4 ст. ложки крохмалю (я давала кукурудзяний) або борошна, сіль і перець за смаком. Зелень за бажанням.
Кабачки і картоплю помити, очистити і потерти на дрібній тертці, дати стекти зайвій рідині, потім додати всі решту інгредієнтів. Смажити на середньому вогні в невеликій кількості олії до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною і кропом.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Спробуйте також приготувати:
- Кабачки бувають смачніші за м’ясо! 8 перевірених рецептів
- В міру гострі та ароматні кабачки в соєвому соусі. Смачна закуска за 5 хвилин
Post Views: 162