Соус до шашлику
- 500 г томатної пасти (або змелений і проварених до випаровування помідорів), 4 зубці часнику, 1 пучок зелені, спеції за смаком, 1 ст. ложка олії, 2 ст. л. води.
Томатну пасту додати в каструлю та розвести водою до бажаної консистенції. Додати сіль, цукор, суміш перців — усе за смаком. Прогрівати на вогні 5-10 хвилин, постійно помішуючи. Додати подрібнений часник і будь-яку зелень (я використала зелену цибулю, петрушку та кріп, але можна додати і базилік або кінзу). За бажанням додати нарізану білу цибулю та 1 ст. л. олії (краще оливкової). Дати трохи настоятися та подавати до шашлику. До речі, цей соус чудово поєднується з будь-яким м’ясом на грилі.
Радимо також інші рецепти до шашлику:
- Соус до шашлику «Справжній»
- Салат до шашлику. До пікніка готові!
Post Views: 79