Гарбуз із чорносливом

Ароматний чорнослив та солодкий гарбуз - прекрасне поєднання у десерті і для святкового, і для щоденного столу

Інгредієнти:
500 г гарбуза, 120 г чорносливу, 60 г масла, 3 ст. ложки цукру, вода, білий і темний шоколад.

Почищений гарбуз порізати невеликими шматочками. На дно горщика покласти масло, а зверху гарбуз, чорнослив без кісточок і так далі, чергуючи шари. Зверху посипати цукром, викласти масло і налити 1/3 об’єму горщика води. Накрити кришкою і поставити в духовку на 30–40 хв за температури 190 ºС. Після запікання викласти вміст горщика на тарілку, посипати білим і чорним шоколадом.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook