Панські торбинки

У ці торбинки можна "заховати" різноманітні смачні начинки. Курка і гриби - безпрограшне поєднання.

Тісто: 1 скл. борошна, 500 мл молока, 1 ст. ложка цукру, 3 яйця, дрібка солі.
Начинка: 3 курячі філе, 300 г печериць, 100 г твердого сиру, спеції і часник до смаку, сир чечель косичкою чи зелень цибулі.

Насипати борошно в глибоку посудину, влити половину молока і замісити тісто. Потім влити невеликими порціями молоко, що лишилося, не припиняючи розмішувати тісто. В окремому посуді збити яйця з цукром та сіллю до піни. З’єднати яєчну суміш і тісто. Посмажити тонкі налисники. Відварити куряче філе, дрібно нарізані шампіньйони посмажити, натерти сир, перемішати, приправити спеціями. Можна додати кілька подрібнених зубців часнику. Викласти на млинець начинку, згорнути його мішечком і зв’язати сиром (або кільцем чи зеленню цибулі). Перед подачею розігріти у духовці або мікрохвильовці. Начинку можна робити із будь-яких м’ясних шматочків.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook