Салат з морквою по-корейськи і кукурудзою
200 г вареної шинки, 2 свіжих огірки, 0,5 б. кукурудзи, 100 г моркви по-корейськи, 100 г твердого сиру, майонез.
Шинку, огірки, сир порізати соломкою, додати решту продуктів, перемішати.
Салат з копченою куркою і виноградом
1 невелике копчене куряче філе, 4 яйця, 150 г твердого сиру, 250 г винограду без кісточок, кілька скибок батону для сухариків, майонез або несолодкий йогурт для заправки.
Батон порізати кубиками, збризнути олією, посипати спеціями, пересипати в торбинку, надути її і потрусити, щоб все добре перемішалося. Підсушити у духовці при середній температурі. Все порізати кубиками, перемішати, заправити, при подачі посипати сухариками.
Салат з пекінською капустою
150 г вареного м’яса, 1/4 качана пекінської капусти, жменя редиски, 2-3 варені яйця, огірок, майонез або несолодкий йогурт+гірчиця для заправки.
Усе порізати соломкою, яйця – на 4-6 частин, перемішати, заправити.
Салат з копченим м’ясом і листям салату
0,5 копченого курячого філе, 100 г твердого сиру, 2 варених яйця, 1-2 помідори, 1-2 огірки, листя салату, майонез або йогурт із додаванням гірчиці.
Листя порвати, помідори порізати скибками, огірки тонко, сир і філе – кубиками, перемішати і заправити.
Салат з шинкою, перцем морквою по-корейськи
200 г шинки, 100 г солених огірків, 150 г моркви по-корейськи, 1 перчина, майонез.
Усе порізати соломкою, заправити майонезом і перемішати.
Читайте також:
- Забудьте про майонез! ТОП-7 найкращих соусів для заправки салатів
- Майонез на молоці без яєць за одну хвилину