Закуска “Мандаринки”

Такі мандаринки з пікантною сирною начинкою дуже схожі на справжні. Така незвичайна закуска чудово доповнить святковий стіл.

Закуска “Мандаринки”

2 варені яйця, 2 морквини середнього розміру, 150 г твердого сиру, 100 г плавленого сиру, 5 зубців часнику, сіль за смаком, майонез.

  • Моркву дрібно натерти. Натерти плавлений і твердий сир, варені яйця, вичавити часник, додати до яєчно-сирної суміші, заправити майонезом.
  • Руки змочити водою. Сформувати з яєчно-сирної маси маленькі мандаринки. Посередині кожної кульки зробити невелике заглиблення, щоб вийшов справжній мандарин, покласти в морозильник на 15 хв.
  • Змоченими у воді руками сформувати з тертої вареної моркви млинець і обтягнути ним мандаринку. Зверху кожну мандаринку прикрасити листочком.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook