Ягідний мармелад на зиму

Цей мармелад не тільки надзвичайно смачний, а й корисний, бо зберігає 100% вітамінів. А їсти його можна замість десерту.

Ягідний мармелад 

По 500 г ягід і цукру, 15 г желатину, 1 ч. ложка ваніліну, 2 ч. ложки горілки.

  • Ягоди помити, відкинути на друшляк, щоби стекла вода, трохи просушити серветкою, видалити плодоніжки.
  • Ягоди розім’яти до консистенції пюре (можна перетерти через сито), додати цукор, замочений у 100 мл желатин, ванілін.
  • Потім збити масу міксером до повного розчинення цукру. Додати горілку.
  • Мармелад розкласти у банки, закрити й зберігати в холодильнику.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook