Кухня Рецепти

Вишневе варення «Спокуса»

Таке варення має ледь відчутну цитрусову нотку. І вишневий аромат розкривається по-новому!

21.06.2018 11:00

Вишневе варення «Спокуса»

По 0,5 кг вишні без кісточок, м’якоті апельсина і цукру.

  • Шкірку апельсина тонко зрізати, дрібно порізати, м’якоть (без білого шару) теж подрібнити, змішати з вишнями. Усе засипати цукром і дати постояти, поки вишня пустять сік.
  • Поставити на середній вогонь і помішуючи довести до кипіння, відтак вогонь зменшити і варити 8 хв, зняти з вогню, через 5–6 год знову варити 8 хв, відтак витримати ще 6 год, довести до кипіння, розлити у банки і закатати.