Вершково-шоколадний мус з коньяком | Сім’я і дім
Кухня Рецепти

Вершково-шоколадний мус з коньяком

Незабаром День святого Валентина. Приготуйте смачний десерт – вершково-шоколадний мус. Десерт дуже сподобається любителям шоколаду і відмінно підійде для романтичного вечора.

06.02.2020 16:00

Вершково-шоколадний мус

4 жовтки, 200 мл вершків, 50 г шоколаду, 50 мл коньяку, 75 г цукру, кориця.

На водяній бані розтопити шоколад. Збити жовтки з цукром. Додати в цю суміш коньяк. Поставити суміш на водяну баню і продовжити збивати. Далі додати остиглий шоколад і продовжити збивати. Окремо в блендері збити вершки.

З’єднати дві маси шоколадну і вершкову, перемішати лопаткою.

Розлити мус в креманки й поставити в холодильник для застигання на 2-3 години. При подачі посипати мус корицею та тертим шоколадом.