Кухня Рецепти

Рулетики з фаршем. Люблю їх з дитинства!

Така закуска завжди розходиться на ура. Завдяки деяким хитрощам, яких мене навчила мама, рулетики не розпадаються. Виходять дуже ароматними і смачними.

12.03.2019 16:01

Рулетики з фваршем

500 г фаршу зі свинини, 200 г твердого сиру, 6 яєць, 2 вафельні листки, 0,5 ч. ложки французьких трав, 0,5 ч. ложки меленого сухого часнику, пучок свіжого кропу, олія для смаження, сіль і перець.

Фарш трохи посоли і поперчити на свій смак, додай спеції і часник, вбити одне яйце, перемішати. Розділи навпіл. Кріп подрібнити, сир натерти. Змасти вафельні листки м’ясним фаршем, посипати сиром і кропом. Залишити на 5-10 хв, щоб розм’якли. Сформувати рулетики, загорнути в харчову плівку і покласти в морозилку на 2-3 год. Дістати, залишити на 20 хв, нарізати кружечками 1 см завтовшки. З одного рулета виходить приблизно 20 скибочок.

Кляр. Збити яйця, додавши трохи солі і перцю. Кожен шматочок обваляти в клярі і обсмажити з двох боків на олії.