Рулет із рульки “Кілограм щастя”

Така "ковбаса" виходить дешевша і смачніша, ніж магазинна. Їж досхочу! Ні шкоди фігурі, ні бюджету!

Рулет із рульки “Кілограм щастя”

Рулька (0,7–1,4 кг), 3 лаврових листки, 2 цибулини, 3 зубці часнику, сіль, перець.

  • Замочити рульку на 30 хв у холодній воді, пошкрябати ножем, помити. Надрізати поздовж і вирізати кістку, злегка відбити. Посолити, поперчити, намазати вичавленим часником.
  • Щільно згорнути рулетом і обв’язати міцною ниткою.
  • У чашу мультиварки або каструлю покласти жменю помитого цибулиння, лаврове листя, цибулю, сіль. Зверху викласти рулет, залити водою (щоб покрила).
  • Готувати у режимі тушкування 2–2,5 год аби при ледь чутному кипінні.
  • Охолодити, покласти в холодильник на 2 год, зняти нитки.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook