Пиріг із лаваша “Ліниві пельмені”
1 п. тонкого лаваша, 250–3 г фаршу, 2–3 яйця, сіль, перець, 1 цибулина, 150 г твердого сиру, 50 г кетчупу, 100 г майонезу, можна додати сметану або вершки.
Приготувати фарш, як на пельмені: змішати мелене мясо, подрібнену цибулю, спеції. Намастити лаваш, залишити на 10–15 хв, згорнути рулетом, викласти равликом у змащене деко.
Пригшотувати заливку з яєць, майонезу і кетчупу, спецій. Залити рулети, щоб заливка повністю покрила.
Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хв. За 5–10 хв до завершення посипати тертим сиром.
Post Views: 92