Прісний лаваш. Смачніше і корисніше за хліб!

Лаваш, приготований за цим рецептом, не містить дріжджів та жирів, а тому особливо корисний.

Прісний лаваш

1 скл. води, 2,5 скл. борошна, 1,5 ч. ложки солі.

  • У воді розмішати сіль. Тонкою цівкою поступово всипати борошно, замішати тісто, дати постояти 20–30 хв. Тоненько розкатати корж.
  • Підсушити коржик кілька секунд на розпеченій сковороді. Всього виходить 10–12 коржів. Готові коржі необхідно змочити водою (можна з побутового розпилювача), інакше вони будуть хрусткі.
  • Зберігати в целофановому пакеті в холодильнику не більше 3 діб.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook