Помідори консервовані без оцту “Як свіжі”. Взимку кладу в салат або в піцу – дійсно, як свіжі!

Закриваю помідори за цим рецептом вже багато років. вони, дійсно, як свіжі! Взимку відкриваю, додаю цибулю, іноді огірок, заправляю олією, сметаною або майонезом – і літній салат готовий! А ще кладу такі помідори у піцу. Вони тверденькі, супер!

Помідори консервовані без оцту “Як свіжі”

Помідори. Маринад: на 1 л води, 1 ст. ложка солі, 3 ст. ложки цукру.

Помідори помити, порізати навпіл або великими скибками, викласти у стерильні банки, залити маринадом, поставити в каструлю з холодною водою (на дно постелити серветку, налити води по плічика банки), ввімкнути вогонь, стерилізувати 15 хв після закипання (0,5-1 л), закрутити. Такі помідори хоч і без оцту, але добре зберігаються навіть у квартирі, бо в помідорах є своя кислота.

Рецептом поділилася Ольга Щипель

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook