Печений печінковий паштет із крекером. Дуже ніжний на смак та ідеально ріжеться!

Подруга наполегливо радила спробувати приготувати печінковий паштет із крекером і дала свій рецепт. І він дійсно хороший: має дуже нічжний смак, практично не чути печінки, ідеально ріжеться тонкими шматочками. А ще його виходить дуже багато!

Печений печінковий паштет із крекером

1 кг фаршу із жирної свинини, 1 кг печінки, 2 п. крекеру зі смаком цибулі, 1 л молока, 4 цибулини, 4 морквини, сіль, спеції, 7 яєць, 5 ст. ложок манки, 5 ст. ложок крохмалю (можна давати або саму манку, або сам крохмаль).

Крекер залити моком. Моркву і цибулю порізати великими шматками, обсмажити на маслі. Усе перемолоти, додати манку, крохмаль, яйця, спеції, добре перемішати, дати постояти 10 хв. Викласти на деко, застелене пергаментом. Пекти при 180 ОС близько 1 год. Із цієї порції виходить стільки паштету, що його треба пекти на великому деку від духовки (але не на пласкому, а з високими бортами, близько 4 см).

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook