Палянички із зеленою цибулею

Ці палянички смакують як до борщу чи супу, так і до шашлику на пікнік або як самостійна страва у дорогу чи на роботу.

Палянички із зеленою цибулею

Тісто: 350 г борошна, 200 мл води, 2 ч. ложки солі, 2 ст. ложки олії. Начинка: 1 пучок цибулі, зелень. Олія для смаження.

  • У борошно тонкою цівкою влити гарячу воду, додати олію, сіль, замісити еластичне тісто, загорнути у плівку, покласти у холодильник на 30 хв.
  • Тісто поділити на частини, кожну тонко розкотити, змастити олією, посипати цибулею, посолити, згорнути рулетом, а потім рулет равликом.
  • Кожну частину приплюснути долонею, злегка розкотити.
  • Посмажити на сковороді з товстим дном (на олії) або запекти. Смакують гарячими.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook