Кухня Рецепти

Оджахурі

Овочі для оджахурі не потрібно різати дрібно – страва тоді не буде соковитою і а перетвориться на звичайне рагу.

18.02.2017 13:49

Інгредієнти:
500 г свинини (шиї), 4 картоплини, по 1 помідору і цибулині, 2 зубці часнику, по 1 ч. сушеного базиліку і хмелі-сумелі, по 1 п. петрушки і кропу, 3 ст. ложки олії.

Свинину нарізати середніми шматочками, обсмажити на олії, помішуючи, хвилин 30, поки підрум’яняться з усіх боків. Цибулю нарізати півкільцями і додати до м’яса, злегка посолити. Обсмажити ще хвилин 10. Картоплю нарізати шматочками, обсмажити на іншій сковороді до готовності, посолити. Картоплю покласти у сковороду з м’ясом, додати подрібнений часник, спеції, перемішати. Помідор порізати скибками, покласти у сковороду, перемішати і на сильному вогні готувати ще 1 хв. При подачі посипати зеленню.